Helium 10 Kullanma Kılavuzu

Gerçek Ortak Kullanım Sistemimiz ile atmaların, buzlanmaların olmadığı Helium 10 Ortak Kullanım hizmetini Türkiye'de sadece Amazonyazilimlari.com sitesinden alabilirsiniz. Sistemimiz 7/24 aktif olmakla beraber %99 uptime ile kullanıcılara kaliteli hizmet sunmaktadır. 


Yanlış kullanımlardan dolayı bazen hatalar almak durumunda kalabilirsiniz. Burada Helium 10 yazılımını kullanırken nelere dikkat etmeliyiz ve sorunları nasıl çözebiliriz konusuna değineceğiz. 


Temizlik Nedir

Kontrol panelinizden tek tıklama ile kullandığınız Helium 10 hesapları bazı zamanlarda üst üste binmiş olabilir. Sistemimizi kullanmanız için gerekli olan eklentimiz (AmzTekTık), açık olan oturumları size gösterir. Eğer AmzTekTık üzerinde 1 den fazla Helium 10 hesabı görürseniz TEMİZLİK yapmanız gerekecektir. 

Karşılacabileceğimiz Hatalar

403 Hatası 

Giriş Ekranı Hatası



Hataların Nedenleri


Aşağıdaki ekran görüntüsünde gördüğünüz üzere temizlik yapılmadan birden çok Helium 10 hesaplarına giriş denemesi yapılmıştır. Bunun için AmzTekTık eklentisinde 4 adet giriş üstüste binmiştir. 



Temizlik Nasıl Yapılır ?

  • Helium 10 Dashboarda iken Adres çubuğundaki "Kilit" simgesine tıklıyoruz.

  • Açılan menüden Site Ayarları linkine basıyoruz.
  • Chrome Ayarlar bölümünde members.helium10.com sitesinin ayarları çıktı karşımıza. Burada "Verileri Temizle" butonuna basıyoruz.


  • Çıkan Mesajı "Temizle" butonuna basarak onaylıyoruz


  • Helium 10 Dashboardını Chrome sekmesini kapatıyoruz.
  • Chrome üzerinde sağ tarafta "Uzantılar" simgesine tıklıyoruz. Açılan menüden "Uzantıları Yönet" linkine basıyoruz. 
  • Uzantılarımızın bulunduğu bu alanda AmzTekTık eklentimizin yanındaki Refresh butonuna 2-3 defa basıyoruz.


Eklentimizin bu şekilde olması gerekiyor.



İşte Bu kadar. Temizlik Yapılmıştır. Kontrol Panelinizden tekrardan Helium01-02-03 hesaplarından tek tıkla giriş yapabilirsiniz. 

Eğer temizlikten sonra da Helium 10 Giriş Ekranı Hatası alıyorsanız, AmzTekTık eklentimizi kaldırın, tekrardan sitemiz üzerinden indirerek, Uzantılar sekmesine sürükleyip bırakın.

Helium 10 X-Ray Flu Buzlanma


Şimdi de Helium 10 üzerinde X-Ray sorununa göz atalım. Kontrol paneliniz üzerinde aynı anda 3 adet Helium 10 hesabı bulunmaktadır. Herhangi birinde limit bitiminde TEMİZLİK yaparak diğer hesaplara geçebilirsiniz. Bazı zamanlarda X-Ray limitleri dolmakta ve güncellenmektedir. Güncellemeler 15 dakika ile 30 dakika arasında sürmektedir. Genellikle gece saatlerinde yapmaya çalışıyoruz. Bazen gündüz vakitlerine de denk gelmektedir. Sabrınız için şimdiden teşekkürler.

Helium 10 Eklentisi Üzerinde Hesaplar Arası Geçiş



  • Amazon.com sitesinde X-Ray ile analiz yapacağınız ürün veya kategoriye geliniz. 
  • Helium 10 uzantısına basınız. Sağ üst tarafta açılır menü linkine tıklayınız.
  • 2 tane hesap olacaktır. Yanında tik olmayan diğer hesaba basınız. Sayfa Yenilenecektir. X-ray buzlanma ortadan kalkacaktır.




  • Eğer mevcut oturum açtığınız hesapta x-ray çalışmayacak olursa, TEMİZLİK yapıp kontrol paneliniz üzerinden diğer Helium10 hesaplarına tek tıkla giriş yapınız.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Helium 10 Ortak Kullanım

Amazon Yazılımları Şifre Satıcıları Gerçekleri

AmzTekTık Amazon Yazılımları Ortak Kullanım Sistemi