Ortak Kullanım Sistemi Nasıl Çalışıyor?

Merhaba arkadaşlar. Türkiye'nin ilk ve TEK Amazon e-Bay Dropshipping FBA Arbitrage E-ticaret Premium analiz araçlarının ortak kullanım sistemine hoşgeldiniz. Daha iyisi yapılana kadar en iyisinin olduğu gerçek ortak kullanım sistemimize olan ilgiden çok memnunuz. Kolay kullanımı ve sorunsuz çalışması ile lider olan sistemimizin detaylarını paylaşmak istiyorum.



Ortak Kullanım Nedir?

Ortak kullanım, online erişebilinen bir aracın (tool), birden fazla kişi tarafından kullanılmasıdır. Helium10, Helium 10, Jungle Scout, Keepa, Egrow, Tactical Arbitrage, Viral Launch, SellerSprite gibi online olarak kullanılan analiz araçlarının hesaplarını, birden fazla kişi tarafından kullanılmasına Amazon Yazılımları Ortak Kullanımı diyoruz. 

Ortak Kullanımın Faydaları Nelerdir?

Amazon'da satıcı olmak için yapılması gereken analizler bazı yazılımlar vasıtasıyla gerçekleştiriliyor. Bu yazılımları kullanmak için aylık çok yüksek ücretler ödenmesi gerekiyor. Örnek verecek olursak Helium 10 yazılımının DIAMOND versiyonu aylık 199 USD fiyatı var. Bugünkü kurun karşılığı 2749,17 TL ediyor. Aylık bu ücreti verebilecek kişilerin sayısı fazla çıkmayacaktır. Helium 10 Ortak Kullanım sistemimiz ile çok uygun fiyatlar ile sistemimiz sayesinde analizlerinizi kolayca yapabileceksiniz.

Ortak Kullanımın Zararları Nelerdir?

Amazon Yazılımları Ortak Kullanım sisteminin zararları diyecek olursak, yaptığınız analizin başkası tarafından görülebilmesi olacaktır. Mesela Tactical Arbitrage uygulamasında analizler uzun sürer ve aynı anda başka kullanıcı tarafından da görülebilmektedir. Sitesi üzerinde aylık 95 USD karşılığında satılan FULL Suite paketini almak isterseniz özgürsünüz.

Amazonyazilimlari.com Websitesinin Diğer Whatsapp-Facebook Şifre Satıcılarından Farkı Nedir?

Whatsapp, Facebook satıcıları size sadece kullanmak istediğiniz yazılımın kullanıcı adı ve şifresini satarlar. Sattıkları bu TEK hesabın şifreleri sadece size değil, 100-300 kişi arasında bir topluluğa satılmaktadır. Oluşturdukları her grupta 250 kişi bulunmaktadır. Gerisini siz düşünün.

Örnek verecek olursak Helium 10 Platinium hesabının günlük limitleri vardır. Aylık INDEX CHECKER 150 , aylık Listing Analyzer 25, Walmart Xray 50 gibi düşük limitleri mevcuttur.

Helium 10 sitesi aynı anda 20 kişinin girişini kabul etmektedir. 20 kişiden fazla giriş olduğu anda ilk oturum açan kişiyi sistem atmaktadır. Sıra size ne zaman gelecek diye beklersiniz. Şifre ile giriş yapıldığında sizin tüm IP adresiniz Helium datalarına girmekte ve hesap sahibi gibi herkes SETTINGS linkinden görmektedir. Helium 10 Ortak Kullanım Sistemimizde bu gibi problemler YOKTUR. Girişi biz yaparız. Siz bizim girişimizi kullanırsınız. Yani Helium sizi tanımaz, tanıyamaz. 

Helium 10 kullanım sözleşmesinde 3. Madde 4. Paragrafta = Kullanıcı Adı ve Şifrenizi kimseyle paylaşamaz, Satamazsınız diyor. Alan da satan da suçludur. AmzTekTık sisteminde Helium 10 şifresi görmezsiniz bile. Siz sadece tek tıkla bizim hesaplarımıza giriş yaparsınız.

Xray, Cerebro, BlackBox Helium 10 kullanıcılarının gözbebeğidir. Şifre satıcılarının size sattığı kullanıcı adı ve şifreleri PLATINIUM hesaptır. Amazonyazilimlari.com sitesinden alacağınız hizmetin karşılığı DIAMOND'tur. Daimond hesapta Xray, Cerebro, BlackBox limitleri daha fazladır. Kontrol paneliniz üzerinde 3 farklı Helium 10 hesabı vermekteyiz. Limit aşımlarında istediğiniz hesaba geçmekte özgürsünüz.

Şifre satıcıları yalanlarından biri de "Helium'un sitesinde sorun var". Dünyanın en büyük yazılım şirketlerinden olan bu firmada mı sorun var yoksa whatsapp şifre satıcısının 300 kişiye dağıttığı hesabın limitleri mi bitmiş? Buna inananlar mevcut. Kimse kimseyi kandırmasın.

Amazonyazılımları.com sitemizden vereceğiniz sipariş sonrası ödemeniz onaylandıktan sonra artık süreç otomatikleşiyor. İstediğiniz saatte hesabınıza giriş yapıyorsunuz ve sahip olduğunuz yazılımları kullanmaya başlıyorsunuz. Şifre değişme YOK, hesabın limitleri bitme tehlikesi YOK, parasını verdiğiniz yazılımı 5 gün sonra kullanma derdi YOK. Tüm değişiklikler kontrol paneliniz üzerinden en güncel şekli ile sizlere sunuluyor.


Çok Konuştun Sistemin Nasıl Çalıştığını Bize de Göster :D

Gördüğünüz gibi sistemimiz tek tıkla çalışmaktadır. Biz sizin için herşeyi düşündük.


Yorumlar

  1. Arkadaşlar whatsapptan instagramdan şifre satanlara itibar etmeyiniz. Yüzlerce kişiye şifre satıyorlar. Limitleri bitiyor, verdiğiniz paraya da yazık oluyor. Kurduğumuz sisteme yabancı olabilirsiniz ama dünyada artık geçerli olan budur. Hiç çekinmeyin deneyin. memnun kalma garantisi vardır. Şu an dünya üzerindeki en iyi sistemi sunuyoruz sizlere. İnanmak zor gelebilir. Deneyin derim.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Helium 10 Ortak Kullanım

Amazon Yazılımları Şifre Satıcıları Gerçekleri

AmzTekTık Amazon Yazılımları Ortak Kullanım Sistemi