Amazon Yazılımları Şifre Satıcıları Gerçekleri

Ortak kullanım adı altında internet üzerinden yüzlerce kullanıcıya şifre satanların gerçek yüzünü deşifre ediyoruz.


Whatsapp-Instagram-Facebook grupları üzerinden, hiç bir ortak kullanım sistemi olmadan, mesajlar vasıtasıyla Premium Yazılımların şifresini satanlardan uzak durunuz. Neden mi?

1. Flu ve Buzlanma

Örnek verecek olursak Helium 10 yazılımını Pro olarak kullanmak için sitesi üzerinden 97 USD ödemek gerekiyor. Tek kişi için çok ağır bir yük olacaktır. ŞİFRE SATICILARI satın aldıkları bu helium 10 hesabını, kurdukları gruplar üzerinden yüzlerce kişiye satmaktadırlar. Limitleri yetersiz geldiğinde Helium10 yazılımı X-Ray eklentisinde sonuçları FLU ve BUZLU şekilde göstermeye başlar. Ufo görmüş masum köylü arkadaşları ise "Helium'dan kaynaklanan sorunlar yüzünden böyle gösteriyor" diye kandırıyorlar.

Şifre Satıcılarında


AmzTekTık Sisteminde



2. Hesaptan Atma

Helium 10 yazılımına şifre ile giriş yaptığınızda tüm IP bilgileriniz kayıtlara girer. Aynı anda 20 kişinin girişine izin verir. ŞİFRE SATICILARI sizin gibi yüzlerce kişiye, aynı kullanıcı adı ve şifresini sattığı için Helium 10 algoritması bunu kurallara aykırı bularak login olan tüm kullanıcıları sistemden atmaktadır.

3. Fazla Kullanıcı Girişi

Keepa üzerinde hem çok kullanıcı, hem de ücretsiz versiyon dağıtımı yapan ŞİFRE SATICILARI, müşterilerini "Keepa da ve Amazonda sorun var, datalar güncelleniyor" yalanları ile, daha önce yazılım kullanmamış, ilk defa Amazon serüvenine başlayacak yeni kullanıcılarını bu işlerden soğutmaktadır. Keepa yazılımı 15 farklı IP girişinden sonra sorun çıkarmaya başlar. Sitesi üzerinde 19 EURo'ya satılmaktadır. 8 kullanıcı masrafını çıkarır. Diğerleri kar bırakır. ŞİFRE SATICILARInın bitmeyen para kazanma hırsları yüzünden 100 kişiye satılan tek hesabın sonucu olarak, sistemden atılmak kaçınılmazdır. (Elimde canlı çekilmiş videolar var, kaşınan olursa yayınlarım...)

4. Kalitesiz Hizmet & Yazılım

Size ortak kullanım diye yutturdukları sadece ama sadece yüzlerce kişiye sattıkları kullanıcı adı ve şifresinden ibarettir. Kullandıkları paket EN DÜŞÜK PAKETlerden ibaret olan, ilk günlerden itibaren limitlerinin tükendiği bu kalitesiz hesaplarla beraber sıkıntıları da satın alıyorsunuz. Ortada ortak kullanım sistemi diye birşey yok. Birbirlerinden çaldıkları şifreleri, amatör olan hevesli kullanıcılara tabiri caizse itelemekten başka birşey değil.

5. Ulaşılamama

İletişimin en fazla Whatsapp üzerinden olduğu, TextNow gibi ücretsiz olarak dünyanın her yerinden telefon numarasının alınabilineceği sistemler ile müşterilerine ulaşan, boşluktan yararlanarak kurdukları gruplardan başka satın alabileceği başka yerler bulunmadığını sanan müşterilerini, kendilerine muhtaç gibi manipüle eden ŞİFRE SATICILARINDAN uzak durunuz. Telefonunu kapattığı anda ulaşamayacağınız, web sitesi olmayan, 5 dakikada kurulan web sitelerinden, GERÇEK ORTAK KULLANIM SİSTEMİ olmayan satıcılardan uzak durunuz.

ÇÖZÜM ?


Çözüm şu an Türkiye'de ilk ve TEK Gerçek Ortak Kullanım Sistemi olan amazonyazilimlari.com sitesindedir. AmzTekTık adını verdiğim sistemimizde sizi bekleyenler şunlardır;

1. Helium 10 kullanıcılarının IP adresleri kaydedilmez.

2. Helium 10'a kaç kişi girerse girsin sistem ATMAZ.

3. Helium 10 ortak kullanım sistemimizi aldıysanız, aynı anda 3 hesaba erişebilirsiniz.

4. X-Ray limitleri sürekli güncellenir. Kullandığınız Helium10 hesabında FLU Buzlanma yapan X-Ray ile karşılaşırsanız, iliştirilmiş diğer hesaba geçerek X-Ray'i kullanmaya devam edersiniz.

5. BlackBox limit 0 "sıfır" yazısını görmezsiniz. Hemen başka hesaba geçersiniz.

6. Cerebro limit 0 "sıfır" yazısını görmezsiniz. Hemen başka hesaba geçersiniz.

7. Keepa'da 15' i geçen hesaplarımız YOKTUR.

8. Ödemeniz onaylandıktan sonra sistem otomatikleşir. Giriş bilgileri değişikliği, anlık olarak Kontrol Paneliniz üzerine yansımaktadır. AmzTekTık adı da, kullanacağınız yazılıma erişmek için yapacağınız sadece tek tıklamayla erişimden gelmektedir.

9. Ödemelerinizi Sanal Pos üzerinden 256bit SSL sertifikalı sistem ile güvenle yaparsınız.

10. Kullandığımız yazılımlar PRO, DIAMOND, FULL SUITE gibi size yakışan üst paketlerdir.

11. Kullandıkça kalitenin ve gerçek hizmetin tadına varacağınız AmzTekTık sistemimiz yenilikleri keşfetmeniz için her daim yanınızda olacaktır. Tüm yazılımlara tek kontrol panelinden ulaşacağınız bu EŞSİZ SİSTEM ile, Amazon E-ticaret serüveninde kimseden geride kalmayacaksınız.


Yukarıda sizlere gerçek ortak kullanımı ve ŞİFRE SATICILARININ dümenlerini anlatmaya çalıştım. Umarım açıklayıcı bir yazı olmuştur. Aklınıza takılan sorularda lütfen websitemiz üzerinden SOHBET BALONU aracılığıyla iletişime geçiniz.

AmzTekTık Canlı Çalışma Videosu




Sitemiz Üzerinden Kullanabileceğiniz Yazılımların Listesi


Helium10 Web + Extension

Freedom Ticket Course

Jungle Scout Web App

Jungle Scout Pro Extension

Zik Analytics - eBay Tool

KeywordTool.io

SaleHoo, Pexda

eCom Hunt

Viral-Launch Web App + Extension

Egrow Web App + Extension

Keepa

AMZ Scout Web App

Grammarly Pro

Tactical Arbitrage

Wholesale Inspector

Niche Scraper

KWFinder ( SEO Anahtar Kelime Analizi)

Camel Camel Camel

Canva Pro, Crello Pro

SpyFu - PPC Tool

iSpionage - Competitor Research

SellerSprite Web App

Linkedin Learning Subscription

DataSpark: WalmartSmart Scout

AmazeOwl Win + Mac (Masaüstü)


Bu kadar yazılımın bir arada olduğu ortak kullanım hizmetini veren başka bir sistem yoktur. Tüm bu yazılımlara erişmek için siz de bugün Buradan başlayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Helium 10 Ortak Kullanım

AmzTekTık Amazon Yazılımları Ortak Kullanım Sistemi